Zaloguj się lub załóż konto
75b ż5d y9 tc04 k90c o0 w7 nf i41d k04 ó1 wb38 bfd z a11d r5b eee0 jeeb e86 s25b t r oe96 w af8 nd6 y c31 h: 284
8e O
db wc4 i46 e7 d906 zb3 ic1b n: 53838408 Wec7 i za yb7d t4e ó83 wa ed1f k: 920
46 Wea9 p1c i sdd ó w8f af n a0d 9b be6 l o gaf3 u: 83
10 W4c3 s9 z y30 s t k0 ic c hbd d41 O0c n leb8 i n7 e: 3 (1 7 M59 o b i9 l375 e, 2 D5 ef s88 k ta99 o42 p)
b G90 o4cf i: 1
8 U8 żfc8 y3 t k96 o wff n i85e kb0 ó w: 2
Jeśli ktoś nie dba zbytnio o prawdę w sprawach drobnych, nie można mu ufać w sprawach istotnych.
8.3/10 (128 głosów)
Dużo firm prowadzidystrybucję maszyny do lodów iautomaty do shake’ów. Przedsiębiorstwa te współdziałająz wieloma obiektami hotelarskimi w okolicy.Gdy Twoim zajęciem, jest również handel lodami to polecamy sprawdzić jakajest oferta na najnowszemaszyny do lodów. Sprzedawcy maszyn majądoświadczony personel,który z ochotą doradzi przy wyborze odpowiedniej maszyny do lodów. W dobrym sklepie spośróddużego asortymentu, każdy przedsiębiorca wyszukaidealny automat do lodów. Te maszynysą użytkowane w:
W każdym obiekciesprawują się świetnie!
Wieluproducentów ma w swoich sklepach profesjonalne maszyny do lodów twardycho dużej wydajności. Urządzeniate pozwalają na zmrożenie od 20 do 55litrów substancji lodowej w godzinę. Model maszynyzaleca się wybrać do swoich wymagań, dysponowanejprzestrzeni w miejscu wykonywania działalności i możliwości finansowych, tak aby spełnić swoje marzeniaw całości.
Oferowane automaty dolodów mają możliwość przygotowania dwóch rodzajóworaz miksu lodów. Automaty chłodzą nadzieniepowietrzem, ale sprzedajemy takżemaszyny, które chłodzą naprzemiennie wodą.
Uważamy, że najlepsze są automaty do lodów włoskich – wydaje się że są to popularne desery, tym bardziej podczas upalnego lata. Proponowane automaty mają możliwość przygotowania pysznej masy lodowej. Sama konsystencja lodów jest delikatna i lekka dzięki napowietrzaniu masy.
W jaki sposób można serwować lody?
Forma podania lodów jest dowolna i zależy od upodobań klientów.
Lody amerykańskie cechują się zbitą strukturą i o wiele bardziej zakręconą formą niż lody włoskie. Bardzo często lody amerykańskie określane są przez najmłodszych „świderkami”.
Lody włoskie są delikatniejsze i mniej zwarte w konsystencji niż amerykańskie. Zdecydowanie szybciej się też topią. Zarazem lody włoskie, jak i lody amerykańskie powstają za pomocą automatów do lodów, oferowanych przez naszą firmę.
Zostaw komentarz